KENMERKEN

 

Realistische Weergave

Bewerkt met professionele beeldbewerkings software voor een optimale kwaliteit met een hoog dynamisch bereik voor het behoud van details in zowel de hoge lichten (raampartijen) als de donkere partijen van een ruimte. Tijdens de virtuele bezichtiging krijgt de potentiële koper hierdoor steeds een natuurgetrouwe weergave en impressie van het pand.


Virtual Tour.jpg

Mobiel en Responsive

Virtual Tours zijn volledig mobiel en responsive en te bekijken op zowel desktop (computer / laptop) als mobiel (tablet / smartphone). Zo bent u er zeker van dat potentiele kopers en klanten een virtueel bezoek kunnen maken ongeacht het toestel waarmee ze de immowebsite en virtual tour bezoeken.


Interactief Plan

Een interactief plan zorgt ervoor dat de bezoeker en potentiele koper zich gemakkelijk kan oriënteren bij het virtuele bezoek en een overzicht heeft van de ruimtelijke indeling van het pand. Plannen worden gemaakt aan de hand van de bestaande bouwplannen of van een schets ter plaatse.

plan.jpg

Inclusief Foto Reportage

Een professionele Interieur & Exterieur Fotoshoot is inbegrepen en ingesloten in elke Virtual Tour. Interieur en exterieur foto's worden tevens apart meegeleverd zodat deze ook gedeeld kunnen worden via de standaard marketing kanalen.


Integratie met VR Brillen en Google Cardboard

Voor een nog betere ervaring kunnen Virtual Tours ook in VR bekeken worden. Beschikbaar voor VR Brillen met of zonder gebruik van smartphone. Wanneer een bezoeker de Virtual Tour bezoekt op een apparaat dat VR ondersteunt (VR bril met ingebouwd scherm of met smartphone met gyroscoop functie) dan kan er automatisch overgeschakeld worden naar VR. 

VR3.jpg

MEER DIENSTEN