De zoektocht naar een woning begint online

Negentig procent van de zoektochten naar een woning of pand begint online. Kopers kiezen ervoor om op zoek te gaan naar hun nieuwe woning via online zoekresultaten die bezichtigd worden op desktops, laptops, tablets, of smartphones. Door het grote aanbod is de online markt voor vastgoed zeer competitief en professionele foto's zorgen voor de beste eerste indruk die zeer belangrijk is bij het aantrekken van zowel nieuwe potentiële kopers als verkopers.


Professionele foto's genereren meer clicks

Professionele fotografie zorgt ervoor dat uw vastgoed aanbod meer bekeken wordt en dus meer aandacht krijgt in vergelijking met een aanbod dat gebruik maakt van zelfgemaakte foto's van inferieure kwaliteit. Hoewel meer aandacht geen verkoop garandeert betekent dit wel dat uw vastgoed zal bekeken worden door meer potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning en dus meer kans krijgt voor het aantrekken van een geschikte koper.


Professionele fotografie als uithangbord van je imago als makelaar

Professionele fotografie is niet enkel belangrijk voor het succesvol aantrekken van potentiële kopers maar maakt ook een belangrijk deel uit van je marketing strategie als makelaar voor het aantrekken van nieuwe verkopers. Een verkoper die de keuze heeft tussen het kiezen van een makelaar die zelf foto's maakt en een makelaar die gebruik maakt van een professioneel fotograaf zal eerder kiezen voor de makelaar die professionele fotografie gebruikt bij de verkoop van hun vastgoed. Door gebruik te maken van een professioneel fotograaf geef je als makelaar immers te kennen aan je klanten dat je alle nodige middelen zal gebruiken voor het succesvol en vlot verkopen van hun woning en wat vaak resulteert in meer positieve referenties.


Maak meer tijd vrij voor je klanten

Overtuigende vastgoed fotografie vergt ervaring en tijd, zowel bij het maken van de foto's op locatie als bij de beeldbewerking van foto's achteraf. Door de fotografie uit te besteden aan een fotograaf gespecialiseerd in interieur en exterieur fotografie maak je meer tijd vrij voor je klanten en kun je je als makelaar concentreren op alle andere belangrijke aspecten die nodig zijn voor het succesvol beheren van een vastgoed kantoor.


Kwaliteit met een persoonlijke aanpak

Wanneer u de diensten van Virtual Media gebruikt voor uw vastgoed fotografie maakt u gebruik van een snelle service met een persoonlijke aanpak. Hebt u een specifieke behoefte of een bepaalde vraag omtrent uw vastgoed fotografie en visuele marketing dan kan Virtual Media u hierin steeds bijstaan.

 
online_boeking7.png

Eenvoudige Online Boeking

levering9.png

Levering Foto's Binnen 24-48u

kwaliteit8.png

Kwaliteit & Persoonlijke Service